CatMouse.io

CatMouse.io Hakkında

CatMouse.io oyun kediler ve fareler arasındaki klasik sonsuz bir savaştır. Yiyecek almak, karakteriniz için avcılarınızın sürüsünü çoğaltmak için tasarlanmıştır.

CatMouse.io Nasıl Oynanır?

Sürünüz büyük bir hacme ulaştığında, sürüsünüzdeki avcıların boyutunu artırabilirsiniz. Sağ fare tuşunu basılı tuttuğunuzda, aynı büyüklükteki askerler bir büyük savaşçıya katılacak. Savaşçı ne kadar çok olursa, rakiplere daha fazla zarar verir. Oyundaki en büyük ve en zorlu sürüyü oluşturun ve küresel saygıyı kazanın!
Düşmana saldırmanız gerektiğinde, sol fare tuşunu basılı tutun ve imleci işaret ederek sürünüzü düşmana yönlendirin.

CatMouse.io Stratejisi

Sağdaki minimapta oyuncuları, karakterlerini ve büyüklüklerini görebilirsiniz, dikkatli olun!

Sürünüzle rakibinizin sürüsü arasında şiddetli bir savaşa girdiğinizde, savaşçılarınız hasar almaya başlayacak, durumlarını izleyecek, eğer savaşçı güçlü bir şekilde sargılanıyorsa, o çok şey demektir! Böyle bir dövüşçünün yiyecekle beslenmesi gerekiyor ki, o da sağlığını geri kazanacak.

İyi Oyunlar!

Author: ioyun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir