Ninjar.io

Ninjar.io Oyna

NINJAR.IO ŞİMDİ OYNA – Suşi yiyin, kemerinizi yükseltin, yeteneklerinizi yükseltin ve envanterinize eklemek için yeni silahlar seçin! Diğer ninjalarla savaş ve zirveye ulaş, sadece 1 Usta olabilir, o zaman olur musun?

Nasıl oynanır?:

Stamina ve XP kazanmak için sushi toplamak (WASD / Ok Tuşlarını kullan), AI ninjaları ve diğer çevrimiçi oyuncuları öldürmek için daha fazla XP (seçilen silahı kullanmak için sol tıklayın) XP’yi yükselttiğinizde, seviyelere çıkacak ve kemerinizi yükseltecek 3 yükseltme puanı! Soldaki görüntülenen yükseltme tuşlarını tıklayarak Sağlık, Hız veya Dayanıklılık’ı yükseltin! Envanterinize eklemek için yeni bir silah seçmek için yüksek bir kayış seviyesine geçin! (Tüm oyuncular shuriken varsayılan silahıyla başlar) Silahlar: Shuriken, Personel, Katana ve daha fazlası yakında! Her bir silah menzil, dayanıklılık kullanımı ve hasar bakımından benzersizdir (envanterinizdeki silahı değiştirmek için 1-3 rakam tuşlarını veya fare tekerleğini kullanın) Saldırıdan kaçınmak için Jump ve Dash’ı da kullanabilirsiniz (atlamak için sağ tıkla ve Boşlukta Atla’yı kullanın) Kazanç xp leaderboard’un zirvesine ulaşmak ve büyüklükte büyümek ama dikkat! ~ tüm eylemler dayanıklılık kullanır, dayanıklılıktan kaçmayın, enerjinizi nasıl koruyacağınızı öğrenin ve gerektiğinde greve geçin!

Strateji:

Ninjar.io, hayatta kalmak ve en iyi olmak için büyümek istiyorsanız, bu önemli noktaları takip ederseniz, tam bir oyunla dolu bir oyun:

– Rakiplerinizin silahını önlemek için atlayış ve çizgi at, bu onların dayanıklılıklarını boşa harcayacak ve daha sonra saldırmak için çok yorgun olduklarında ateş edebilirsiniz!

– Suşi yemeye devam et, böylece dövüş sırasında asla dayanıklılıktan kaçamazsın!

– Tam mücadele deneyimi için tüm Sağlık, Hız ve Dayanıklılık yükseltin! (Gelecekteki güncellemelerde daha fazla güncelleme noktası gelecek)

Author: ioyun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir