Obsid.io

Obsid.io Hakkında

Obsid.io keyifle oynayabileceğiniz .io oyunlarındandır.

Obsidio Nasıl Oynanır?

Kontroller :

Ok tuşları karakteri hareket ettirir (ayarlarda kendi anahtarına atlamayı, varsayılan olarak yukarı okunu ayırabilirsiniz)
Q: hafif hızlı saldırı
W: sert vuruş
E: kaçma
R: özel yetenek

Obsidio Stratejisi

Herkes hayatta kalarak tecrübe kazanır, ancak bir öldürmede ya da destek aldığınızda hedefin deneyiminin bir yüzdesini alırsınız. Bir öldürme, hedefin deneyiminin %40’ını alacaktır ve bir destek, hedefin deneyiminin% 10’unu alacaktır. Her karakterin kendi becerileri ve stratejileri vardır, ancak genel teknikler aynıdır. Daha fazla deneyim kazanmak ve sürekli olarak daha güçlü olmak için rakipleri alt edin.

Oyuncu Renkleri

Bir oyuncunun isminin ve harita göstergesinin rengi, sizinkilere göre güçlerini size gösterir.
Gri: Zayıflar, savaşmaya değmezler.
Yeşil: Yeşil anlamına gelir, muhtemelen onları öldürebilir ve exp değerine değer.
Sarı: Onlar senden biraz daha güçlüler ama risk almaya değer :).
Kırmızı: Muhtemelen seni mahvedecekler, ama yiyorsa 😀 gerçekten iyi bir deneyim.

Seviyelendirme

Seviyelendirme iki şey yapar, istatistiklerinizi artırır ve daha da önemlisi, hasarınızı sıfırlar. Bu yüzden savaşa girip, olabildiğince çok rakip alt et ve yardım al. Ama, eğer hasarınız yükseliyorsa ve çok kolay uçup gitmeye başlarsanız, güvenli oynayın ve hayatta kalın. Bir sonraki seviyeye ulaşmak için yeterli exp almaya çalışırken aralıklı saldırılara atılmaya devam edin. Hadi bakalım biraz ortalığı karıştır!

Author: ioyun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir