Room24.io

Room24.io Hakkında

Room24.io çift yönlü “böcek fobisini” keşfetmenizi sağlayan bir io oyunudur.(Karakter olarak böcek ve insan seçilebilir)

Room24.io Nasıl Oynanır?

– Seçeneğinize göre odaya hamamböceği veya insan olarak giriyorsunuz.

– Amacınız, karşı taraftaki oyuncuların saldırılarından kurtulmak ve elbette onlara saldırmak. Aynı zamanda hayalet haline gelmeyi de hedefliyorsunuz.

– Daha fazla büyüdüğünüz zaman (yiyecek ve saldırı düzenleyerek), puanınız arttıkça odanın hayaleti de o kadar artar. “Odanın Hayaleti” olmak için 20.000 puan kazanın.

– Bir Hayalet olarak, diğer oyuncuları (hamamböceği hayaletinin yanı sıra insan hayaleti için kullanılabilir) istikrarsızlaştırmak için ışığı açıp kapatmak gibi ek şeyler yapmanız ve odayı sallamanız (sadece insan hayaleti için mevcut).

– Normalde, skorunuz 0 olur olmaz ölürsünüz. Ancak, bir hayalet haline geldiğinizde, puanınız artık önemli değil; Başka bir oyuncu hayalet olursa (sadece oda başına sadece bir hayalet var) sadece odadan atılacaksınız.

Room24.io Kontrolleri

– Karakterinizi yönlendirmek için farenizi kullanın. Saldırmak için sol tıklayın (saldırmak için 10’dan büyük bir puanınız olmalı);

– Bir hayalet olduğunuzda, ışığı açmak / kapatmak için “S” yi ve oda depremini başlatmak / durdurmak için “Q” yu kullanabilirsiniz (odayı çalkalayın).

Room24.io Stratejisi

– Müttefiklerinizi (yeşil) ve düşmanlarınızı (kırmızı) bulmak için haritayı kullanın (insanların daha özel olması için odanın belirli bir bölümünde toplanacağı gözlemlenmiştir).

– Bir grupla kalın ve ihtiyaç duyduğunuz yakındaki müttefiklere yardım edin! Saldırıya uğradığınızda, kendileri hala yardıma ihtiyaç duyarlarsa size yardım edemezler.

– Her yere bak, düşman arkadan gelebilir.

Author: ioyun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir