Takepoint.io

Takepoint.io Hakkında

Takepoint.io, taktiksel bir nişancı oyunudur. Diğer takımların puanlarını alın ve savunun, silahların kilidini, yükseltmeleri ve avantajları açın. Oyuncu istatistiklerini stats.takepoint.io adresinden görüntüleyebilirsiniz.

Takepoint.io Nasıl Oynanır?

Kontroller
WASD / Ok Tuşları : Hareket
Sol Tıklama : Saldırı
R : Şarjör Değiştirme
Boşluk : Can Basma
Enter : Sohbet

Takepoint.io Stratejisi

Takımınızın sahip olduğu puan sayısına göre puan kazanırsınız, puan ne kadar çok ise o kadar hızlı puan elde edersiniz, yükseltme işlemlerini daha hızlı açabilirsiniz. Takım arkadaşlarınızla birlikte çalışın ve birbirinize uyum eden avantajlar seçin. Örneğin, en az bir takım arkadaşı sağlık paketlerini düşürürken, diğerleri engelleri yerleştirir. Gaz bombaları, puanlara saldırıyorsanız düşmanları temizlemek için etkili bir yardımcı olabilir.

Perilere ek olarak, takımınızın silah seçimleri birbirleriyle uyum gösterdiğinden emin olun. Av tüfeği yakın mesafeden çok etkilidir, keskin nişancı uzun menzilli saldırılar için faydalıdır ve saldırı aradaki her şeyi halledebilir. Bu üç farklı silahı kullanan küçük bir grup oyuncu, daha az organize olan oyunculara göre önemli bir avantaj sağlayacaktır.

Author: ioyun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir